Om oss


Vi som står bakom Aeroteket är Erika och Pontus, ett par med stort intresse för växter men inte så värst gröna fingrar. Vi upptäckte airplants på en av våra utlandsresor och blev fascinerade av att de lever av partiklar i luften och är så utomjordiskt vackra. Hemma i Sverige började vi leta efter dem utan resultat och bestämde oss för att starta Aeroteket. 

Aeroteket har sålt airplants sedan 2015. Från 2019 har vi breddat vårt sortiment av produkter till att inkludera kläder, kroppsvård och inredning. Allt med självreflektion, natur och harmoni som en gemensam grund.

Vi tror att förändringen måste börja med en själv. Så fort du börjar älska dig själv, blir världen lite bättre för alla. Lagom är ett svenskt ord vi gillar. Lagom betyder inte för mycket och inte för lite, perfekt helt enkelt. Ta bara så mycket som du ger för att skapa balans. Lagom är det vi strävar efter.

Vänligen kontakta oss på shop@aeroteket.com om du har några frågor eller vill beställa något vi för närvarande inte har i vår webbshop!

Handelsbolaget Aeroteket
Gerdas väg 17
263 71 Jonstorp
Sverige
Org. nr: 969775-8895

Email: shop@aeroteket.com

Bank: Swedbank 
Bankgiro: 5177-4958 
Swish: 1231665272